01.

Venezia

Venezia tillhör Barock & Rokoko-familjen. Det vill säga att köket är oerhört rikt på kraftiga detaljer och har en lyxig design. Genom århundraden har stilen hållit sig stark och växt fram i flera delar av världen. 

02.

Vajden

Vajden är ett kök som kombinerar flera välkända och trendiga stilar. Här går den vita färgen och det ofärgade träet hand i hand för att skapa köket vi kallar Vajden.

03.

Loft eco

Loft Eco symboliseras av kvadratiska former, träslaget ask ihop med en härligt mörkgrå färg utgör kökets färgpallett. Ett nedsänkt frukostbord skapar många möjligheter, exempelvis läxläsning medan middagen lagas eller varför inte gott sällskap av sambon med ett vinglas?

04.

Fortwood

Detta är köket med profilerade luckor så är du ute efter något lite mer modernt har du hittat helt rätt! Luckorna är bearbetade med fasningar och ramträ, vilket ger en varm och skön atmosfär. Med inslag av de mer traditionella vitrinskåpen blir det riktigt trendigt!

05.

Artwood

Vill du känna en känsla av “wow” varje dag? Då är Artwood något för dig! Detta är ett klassiskt kök med oerhört vackra detaljer. Den ljusa färgen lyfter hela kök till nya höjder och ger en känsla av rymd.